mandag, november 20, 2006

twist ;)

Jeg kjenner en urolig følelse i magen som sier meg at jeg kanskje så smått begynner å bli voksen. Jeg har enda ikke begynt å drikke kaffe, men jeg har fått en spesiell kjærlighet til twist, en snopepose som jeg i hele mitt liv har ristet på hodet over å tenkt noe slikt som, hallo voksne dumme mennesker, hvorfor kjøpe twist når 90% av sjokoladene ikke er gode, hvorfor ikke holde seg til melkesjokolade?

Helt til en konfirmant tok med seg 2 poser twist til konfirmantundervisnniga (og jeg må innrømme jeg tenkte samme tanken...) men for en spenning og nytelse...alle grabbet til seg sin favoritt (hva er din? min er noen gule noen...karamellkrisp tror jeg, før var det lakris..) Og etter et kvarter ble bare bananene liggende igjen... Jeg elsker herved twist! Det er godt!

Det rare er at i min familie er vi veldig twistutradisjonelle, for noen matmomser i familien liker alle sorter like godt (det er ikke meg...) så det blir ikke liggende igjen verken en hau med kokos, bananer eller marsipan....de bare forsvinner alle sammen samtidig...

I dag så jeg at det er nok min kjære bror som er årsaken til det...

(alt en kan skrive om når en egentlig bør øve på eksamen...)

Ingen kommentarer: